Toimitusehdot

HUOM ! Osasta tuotteita puuttuu paino jolloin bussiennakkosumma on väärä, Matkahuollon bussipaketti hinnasto löytyy heidän sivuiltaan.

Matkahuolto perii lisäksi pakettia noutaessasi bussiennakkopalkkion 6.80€

Maksimi paino Matkahuollon toimituksissa on 55kg/tuote, tätä painavammat toimitamme asiakkaan hankkimalla tai meidän tarjoamalla toimitustavalla eri sopimuksen mukaan. Maksimi leveysxpituusxkorkeus on 150cm ja maksimi tilavuus 0.5m3 ja tätä suuremmissa toimituksissa toimitamme asiakkaan hankkimalla tai meidän tarjoamalla toimitustavalla eri sopimuksen mukaan.

 

Toimitusehdot

 

TILAUSTAPA
Voit tilata tuotteemme joko verkkokaupastamme yhteydenotolla tai vaihtoehtoisesti puhelimitse. Saat tilauksen tehtyäsi tilausvahvistuksen sähköpostiisi käsiteltyämme tilauksesi. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi tuotteen toimitusajan ja mahdolliset ennakkomaksutiedot.

 

TOIMITUSTAPA
Kaikkiin ohjehintoihin lisätään tapauskohtaiset toimituskulut. Joistakin tilaustuotteista perimme 60% etukäteismaksun tuotteen ohjehinnasta. Emme palauta ennakkomaksua, jos tilaus perutaan meistä riippumattomista syistä. Voimme vakuuttaa tuotteen myös erikseen sopimuksen mukaan, jolloin tilaaja maksaa aina kaikki aiheutuvat lisäkustannukset.

 

TOIMITUSAIKA
Toimitusaika on varastotuotteille noin 2-3 arkipäivää, tilaustuotteille noin 1-6 viikkoa. Varastoimme koko ajan monia volyymituotteita, jotta pystyisimme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kaikki tilaukset toimitetaan Matkahuollon välityksellä, jolloin paketti on yleensä seuraavana päivänä perillä. Poikkeustapauksissa myös postin kautta.
 

Saat tiedon tilaamasi tuotteen toimitusajasta tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä välittömästi sinulle.

VAIHTO JA PALAUTUSOIKEUS
Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen täysi palautus- ja vaihto-oikeus 14 päivän ajan
kaupantekohetkestä, edellyttäen että: tuote on käyttämätön ja ehjä, tuote on alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan, tuotteen täytyy olla hyvin pakattu ja mukana pitää olla kuitti ostosta, kaikista palautuksista sovittava erikseen myyjän kanssa, korienosien palautus ainoastaan erikseen sovittaessa. Sovita korinosat ennen maalausta! Emme lunasta posti- tai bussiennakkopalautuksia, aiheelliset palautukset korvataan asiakkaalle!

Palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita:
-Alustanumeron perusteella tilatut yksilölliset osat (esim.moottorin osat)
- Ulkomaiselta toimittajalta tilattavat yksittäiset osat (vanne yms.)
- Tuotteilla joita ei ole sovitettu ennen maalausta ei ole takuuta tai palautusoikeutta.

 

TAKUU 
 
Takuuajat tuotemerkeittäin. Takuu ei korvaa normaalia kulumista ja väärästä asennuksesta syntynyttä vauriota. Takuun piirissä ovat materiaali- ja kokoonpano- sekä suunnitteluvirheet.


Muut tuotemerkit:
Muilla tuotemerkeillä on lakisääteinen 6kk takuu (virhevastuu)

Kilpailukäyttöön tarkoitetuilla tuotteilla ei ole takuuta.

 

VAHINGOITTUNUT PAKETTI
Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä
heti kirjallinen vahinkoilmoitus Matkahuoltoon. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme lähetyksen vahingoittumisriskin. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista
vahingoista.

HUOM! 
Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä perimme tilaajalta jälkikäteen rahdin
molempiin suuntiin. Perimme lisäksi lunastamattomista ulkomaan tehdas tilauksista 60%
kulukorvauksen tuotteen ohjehinnasta, sekä perintäpalkkion.

 

J&M Tech Oy © 2018